klubbmedlem klubbmedlem
 
UNGDOM
Resultat
Fiskeberättelser
UDDEVALLAKORTET
Start
Info
Resurser
Medlemmar
Tävlingar
Länkar
Recept
Klubbrekord
Foto
Besökare:
148375

Uddevalla Sportfiskeförening

 

Strömstadsv.44G
45150 Uddevalla

Tel:0522-12803
 

PG. 37 63 46-3

E-Post: info@usff.org

 

Vill du bli medlem i vår sportfiskeförening?

 

Uddevalla Sportfiskeförening, som är en ideell förening, är öppen för alla. Vi är politiskt och religiöst oberoende och det som vi har gemensamt är vårt intresse för sportfiske.
Föreningen har både senior- och juniorverksamhet. Seniorer träffas på onsdagar 18.00 – 20.00, då träffas vi, fikar och ljuger om hur stora fiskar vi fått J mm. Stora senior träffas även på onsdagar 09.00-12.00 i det så kallade gubbdagiset om man hellre känner för det. 

Vår ungdomsverksamhet, där vi försöker samla upp fiskeintresserade ungdomar från 10 till 19 år (juniorer), bedrivs på tisdagar mellan 18.00-20.00. Vi tar med juniorerna ut på olika sorters fiske fiske i olika vatten. På vintern eller om vädret är dåligt, håller vi till i lokalen där får ungdomarna, under ledning av seniorer, syssla med saker som hör till fiske, tillverka egna fiskesaker, se på fiskefilmer mm.

Andra dagar i veckan håller vi kurser och studiecirklar för både juniorer och seniorer där vi gör egna spön, håvar, binder flugor och mycket annat. Flugbindningscirkel hålls för närvarande på måndagar 18.30-21.00.

Följande är ett axplock av vad du får som medlem:
Vi har oftast en båt i sjön, ibland två, som du har möjlighet att
hyra. Vi har två båtar med motor som du kan få hyra för en billig penning.

Vi har fritt fiske i följande sjöar: Runnevattnet, Stora Köperödssjön,V. Krokevattnet, Långagna, Tvitjuvan, Vrångevattnet, Kärrevattnet, Pölevattnet och Kölnevattnet. Vi har även köpt in oss tillsvidare i   Viksjöns fvo. även där har vi fritt fiske för medlemmar. 
Vi ordnar ett antal fisketurer och ungdomsläger per år. 
Vi utger 1
nr av vår INFO TIDNING Trasslet om året. 
Vi anordnar klubbmästerskap i mete, pimpel- spinn- flug- havs- och kustfiske.

Medlemskapet kostar 300 kronor per år för juniorer, 400 kronor för seniorer och 500 kronor per familj. 
Om ni tror att detta kan vara av intresse för er så är ni hjärtligt välkomna att komma ner till lokalen, på Strömstadsvägen 44G, vilken onsdag som helst mellan 18 – 20, och se hur vi har det innan ni bestämmer er för något.

Bli medlem du också!

Medlemsavgiften betalas på postgironummer 376346-3. Glöm inte att skriva namn, adress, telefonnummer samt födelsedata på inbetalningskortet.

Copyright ©  Uddevalla Sportfiskeförening
Senast uppdaterad: 2024-01-10